Hot topics 

 
×

Пратите Palo.rs на Facebook

Palo Focus

Nikos Arvanites

Bezbednosni rizici za Balkan - Balkan aktivna zona rdikalnog islama

04/08/16 - 00:00

Po nekim scenarijima Balkan treba da ostane „bure baruta“ raznih konflikata koji slabe Evropu ali i stovremeno pod dominacijom SAD i NATO i uključivanjme u EU.Teško je razumeti širenje i podsticanje svih oblika verskog i politčkog radikalizma na Balkanu i jačanje evro*-atlantskih integracija.Tu nešto nije regularno ili je to deo globalne poltike velikih sila.

Nikos Arvanites

Vojni puc u Turskoj nije uspeo - Svrgavanje Erdogana nije uspelo?

16/07/16 - 00:00

Vojni puč otvara dublja pitanja funkciosanja Turske i njenih odnosa u regionu i u NATO ali i prema krizi u Siriji i migrantskoj krizi.Neuspeli puč otvara i pitanje unutrašneg funkcionisanja Turske njene vlasti i i nstitucija pre svega vojske,tajnih službi,policije i poltičkih struktura.

Nikos Arvanites

Tursko-Grčki odnosi: Politička trampa-Turci traže džamiju,Grci teološki fakultet ?

11/07/16 - 00:00

Jačanje neoosanizma i islamizma posebno je podstaknuto velikim brojem muslimanskih izbeglica i migranata koji su našli svoj boravak u Grčkoj i Atini .Po nekim rocenama oko 200 000 muslimana su u boravku ili tranzitu u Atini i to Turska strana koristi da traži izgradnju džamije koja bi bila na perferji Atine.

Nikos Arvanites

PODRŠKA BUDUĆIM EKONOMISTIMA: Potpisan Protokol o saradnji Ekonomskog fakulteta i Vojvođanske banke

01/07/16 - 00:00

Ekonomski fakutet Univerziteta u Beogradu i Vojvođanska banka potpisali su danas Protokol o saradnji kojim je predviđena realizacija brojnih aktivnosti u cilju podrške budućim ekonomistima.

Kategorija: world
    Video Vesti

    Kategorija: world

    Nije pronadjen video