×

Пратите Palo.rs на Facebook

Svi widgeti

Izaberite neki od ponudjenih widgeta i dodajte ga na vaš lični sajt ili blog. Prilagodite sadržaj widgeta po vašem ukusu i novosti sa Palo sajta će biti automatski dostupne i na vašem sajtu!

Horoskop

Postavite dnevni horoskop iz mnogih različitih izvora na vaš sajt ili blog.

Preuzmi!

Televizijski program

Unesite aktuelni TV raspored za sve kanale. Vaši posetioci će moći da vide šta se dešava upravo sada na televiziji i mogu da pregledaju čak i filmske trejlere. Takođe su dostupne i informacije o rejtingu kanala.

Απόκτησέ το!

Predlog Dana

Palo.rs bira za vas 5 najboljih filmova dana sa svih kanala u Srbiji. Vaši posetioci mogu da vide procenu kao i trejlere ovih filmova, samo sa jednim klikom.

Απόκτησέ το!

Naslovne strane

Palo.rs okuplja najveći broj naslova - preko 500 - iz Srbije i celog sveta! Izaberite bilo koju od glavnih kategorija Palo novina i oblikujte svoj vidžet sa naslovima, onako kako vam je potrebno za vaš sajt.

Preuzmi!

Vreme

Unesite vremensku prognozu za grad koji želite. Za vremenske prognoze izveden je prosek podataka sa različitih izvora.

Απόκτησέ το!

Protok vesti - pojmova

Unesite protok vesti i reči iz palo.rs. Izaberite kategoriju ili potkategoriju za koju ste zainteresovani i obogatite vaš sajt - blog sa najnovijim vestima - onako kao se upravo predstavljaju na srpskom internetu.

Απόκτησέ το!

Popularno

Ubacivanjem ovog vidžeta posetioci vašeg sajta će moći da vide najpopularniji, ali i najčešće komentarisane vesti. Izaberite kategoriju ili podkategoriju vesti koja vas interesuje da besplatno poboljša vaš sadržaj.

Preuzmi!

Protok videa

Izaberite jednu od glavnih kategorija palo.rs i pratite ceo tok videa po svom izboru.

Απόκτησέ το!

Pošaljite nam vaš sajt / blog

Pošaljite vaš sajt ili blog da bude registrovan na Palo.rs

Pošaljite dalje