Hot topics 

KULTURU KOVIN

 
×

Пратите Palo.rs на Facebook

  • Lokalne vesti - Ponedeljak 26.10.2015 - 10:12 U Vranju i čitavom jugu Srbije kao da Borislav Borko Stefanović, potpredsednik DS-a, veliki izazov za tu stranku, nema mnogo pristalica.

  • Na ovoj tački stiže se i do Vranja, gde demokrate, hteli ili ne, vrlo ili bar relativno brzo mogu doći u situaciju da se opredeljuju za ili protiv Borka.

  • No, kao da je ova priča sasvim daleko od Vranja, i ovde se malo ko trza na pominjanje Borkovog imena, u bilo kom smislu.

  • Prema rečima predsednika GrO DS-a u Vranju Slobodana Stamenkovića, nikakvih dilema oko angažovanja Borka Stefanovića nema, niti ima izgleda da ih u dogledno vreme bude.

PODELITE SA DRUGIMA


Sve vesti

Lokalne vesti - Ponedeljak 26.10.2015 - 12:46 U Vranju i čitavom jugu Srbije kao da Borislav Borko Stefanović, potpredsednik DS-a, veliki izazov za tu stranku, nema mnogo pristalica. Stefanović, novi izazov za DS FOTO: zvani.na strana DS-a Stefanovićev plan u 24...

   ·   pre 3 Godine -22 Mesec  ·   

www.okradio.rs

Lokalne vesti - Ponedeljak 26.10.2015 - 10:12 U Vranju i čitavom jugu Srbije kao da Borislav Borko Stefanović, potpredsednik DS-a, veliki izazov za tu stranku, nema mnogo pristalica. Stefanović, novi izazov za DS FOTO: zvani.na strana DS-a Stefanovićev plan u 24...

   ·   pre 3 Godine -22 Mesec  ·   

www.okradio.rs

Komentari (0)

 Ulogujte se da ostavite komentar

Srodne Teme

Kategorija: Nauka

TV Program | Gledajte sada

Ne postoji program za danas

Naslovne strane