Netvolution.NetvolutionException: Netvolution™ Exception : Netvolution -> Module not found: PaloHackHeaders.PaloHack at Netvolution.Utilities.Reflect.GetModuleDelegate(String moduleFullName) at Netvolution.Site.Modules.ModuleToken.Initialize() at Netvolution.Site.Modules.HtmlControlBase.TokenizeContent() at Utilities.ExtendedControlBase.BuildControls() at Netvolution.Site.Modules.HtmlControlBase.Initialize(Object sender, EventArgs args)
 
Hot topics 

 
×

Пратите Palo.rs на Facebook

"Unija između dve zemlje je složeno pitanje. To ne zavisi samo od nas, već i od Albanije”, rekao je Kurti, prenosi Gazetaexpres. Govoreci o himni tzv. Kosova, Kurti je rekao da je treba promeniti i dodao "da ni himna ni zastava ne pripadaju Albaniji, već albanskoj naciji". "Igrači nisu krivi za himnu i zastavu, jer himnu ne mogu da pevaju. Bilo bi bolje da himnu nazovemo 'Kosovo', a ne 'Evropa', rekao je Kurti, prenosi Kosovo.onlajn.

   ·   pre 1 Mesec 4 dana  ·   

www.b92.net

PODELITE SA DRUGIMA


Sve vesti

Kandidat za premijera privremenih prištinskih institucija iz Pokreta Samoopredeljenje Aljbin Kurti izjavio je danas da tzv. "Kosovo ima pravo da se pridruži Albaniji, ali da to danas nije mogućnost". "Unija između dve zemlje je složeno pitanje. To ne zavisi samo od...

   ·   pre 1 Mesec 4 dana  ·   

www.novosti.rs

Komentari (0)

 Ulogujte se da ostavite komentar

Srodne Teme

Kategorija: Kosovo i Metohija

TV Program | Gledajte sada

Ne postoji program za danas

Naslovne strane