Hot topics 

 
×

Пратите Palo.rs на Facebook

  • Trenutno u 89 verifikovanih privatnih predškolskih ustanova u Beogradu ima oko 2.200 slobodnih mesta, a još nekoliko privatnih vrtića nalazi se u procesu verifikacije.

  • Potvrdu da za njihovo dete nema mesta u državnom vrtiću roditelji mogu da dobiju u svakom trenutku, kako bi dete upisali u verifikovanu privatnu predškolsku ustanovu, kazali su u Sekretarijatu.

  • Na konkursu za upis dece u 17 predškolskih ustanova kojima je osnivač Grad Beograd za 2016/2017.godinu podneta su 21.792 zahteva.

PODELITE SA DRUGIMA


Sve vesti

BEOGRAD - Konačan broj upisane dece u vrtićima u Beogradu biće poznat kada prođe rok za razmatranje žalbi, a Sekretarijat za obrazovanje i dečju zaštitu, kao osnivač, može da odobri upis do 20 odsto više dece u vaspitne grupe, rečeno je u tom Sekretarijatu. "Jedan...

   ·   pre 3 Godine -29 Mesec  ·   

www.novosti.rs

"Jedаn broj roditeljа konkurisаo je u više predškolskih ustаnovа, tаko dа će konаčаn broj upisаne dece biti poznаt kаdа prodje rok zа rаzmаtrаnje žаlbi", rekli su za portal Gradski biro (gradskibiro.rs) u Sekretarijatu zа obrаzovаnje i dečju zаštitu. Kako je rečeno...

   ·   pre 3 Godine -29 Mesec  ·   

mondo.rs

Komentari (0)

 Ulogujte se da ostavite komentar

Srodne Teme

Kategorija: Beograd

    TV Program | Gledajte sada

    Ne postoji program za danas

    Naslovne strane