×

Пратите Palo.rs на Facebook

Šta je "Palo"

Palo je nastao kao prvi pretraživač vesti u Grčkoj. Palo nastavlja sa razvojem i sada počinje svoju medjunarodnu ekspaziju najpre sa Srbijom gde donosi revoluciju uvođenjem lakog pretraživanja vesti od strane srpskih korisnika.

Palo predstavlja nezavistan, alternativni, centralizovan način prikazivanja vesti na grčkom jeziku bez čovekovog intervenisanja u pogledu hijerarhije i prikazivanja vesti obzirom da se sve strane formiraju automatski posredstvom algoritama. Vesti, mišljenja, blogovi, video snimci, slike, naslovne strane, vreme, tv program, sve to u jedinstvenoj kombinaciji.

U Palu koristimo tehnologiju za povezivanje informacija koje potiču iz izvora vesti na internetu. Palo automatski prikuplja vesti iz 135 izvora vesti (websites) na srpskom jeziku i 2746 blogova iz celog sveta, koje grupiše tematski, omogućavajući vam da sagledate na koji način različite novinske agencije prikazuju istu vest. Sve vesti se ažuriraju na svaka 3 minuta i automatski se vrše njihova hijerarhija i grupisanje na osnovu teme vesti, posredstvom algoritama, bez čovekovog intervenisanja.