×

Пратите Palo.rs на Facebook

 • Kako je ocenio, sve to može predstavljati problem prilikom predstojećih pregovora o Poglavlju 23 sa Evropskom unijom, kao i problem sa stanovišta zaštite prava koju država duguje svojim građanima.

 • Ono što je Srbiji potrebno je sistematsko otklanjanje izvora problema i uspostavljanje novog, modernog sistema zaštite podataka o ličnosti, rekao je Šabić, a navedeno je u saopštenju.

 • Šabić je istakao i da će svojim aktivnostima nastaviti da ta prava štiti, ali da u konkretnim okolnostima to objektivno predstavlja gašenje požara.

PODELITE SA DRUGIMA


Sve vesti

Poverenik upozorava da se kasni s novim zakonom u toj oblasti, uz ocenu da je Srbiji potreban moderan sistem zaštite tih podataka. Država aktivnosti na zaštiti podataka o ličnosti uglavnom ispunjava kroz aktivnosti Poverenika, a neophodno bi bilo da organi vlasti na...

   ·   pre 2 Godine -18 Mesec  ·   

mondo.rs

Poverenik za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti Rodoljub Šabić rekao je danas da je Strategije zaštite podataka o ličnosti "najbolja i zabrinjavajuća ilustracija" odnosa države Srbije prema ljudskim pravima. Kako se navodi u saoptenju, iako...

   ·   pre 2 Godine -18 Mesec  ·   

www.novimagazin.rs

Komentari (0)

 Ulogujte se da ostavite komentar

Srodne Teme

Kategorija: Evropska Integracija

  Politika

  TV Program | Gledajte sada

  Ne postoji program za danas

  Naslovne strane