×

Пратите Palo.rs на Facebook

 • Ambasada je istakla da je nadležnost Suda jasno definisana u Aneksu 4 Dejtonskog mirovnog sporazuma čime je Sud ovlašćen za rešavanje sporova između različitih nivoa vlasti, prenela je Fena.

 • Ovakve politike nisu u interesu građana Bosne i Hercegovine, time ni građana Republike Srpske, jer se svi oni suočavaju s brojnim socijalnim i ekonomskim problemima.

 • Naveli su takođe da bi nepoštovanje odluke Suda značilo podrivanje pravne države, stavljanje RS u izolaciju i nesigurnost i direktno osporavanje državnog pravosuđa,navodi agencija.

 • Jasno su rekli da neće tolerisati nikakvo kršenje Opšteg okvira mirovnog sporazuma, uključujući, ali ne ograničavajući se na, pokušaje otcjepljenja.

PODELITE SA DRUGIMA


Sve vesti

Ambasada je istakla da je nadležnost Suda jasno definisana u Aneksu 4 Dejtonskog mirovnog sporazuma čime je Sud ovlašćen za rešavanje sporova između različitih nivoa vlasti, prenela je Fena. Ambasada je uputila apel rukovodstvu Republike Srpske da se uzdrži od...

   ·   pre 2 Godine -20 Mesec  ·   

www.b92.net

Visoki predstavnik u BiH i Ambasada Sjedinjenih Američkih Država u Sarajevupozvali su sve strane u toj zemlji da ispoštuju odluke Ustavnog suda BiH Ustavni sud BiH odbio je u subotu zahtjev za preispitivanje odluke Ustavnog suda Bosne i Hercegovine čime je konačno...

   ·   pre 2 Godine -20 Mesec  ·   

balkans.aljazeera.net

Komentari (0)

 Ulogujte se da ostavite komentar

Srodne Teme

Kategorija: Evropska Integracija

  Politika

  TV Program | Gledajte sada

  Ne postoji program za danas

  Naslovne strane