×

Пратите Palo.rs на Facebook

 • Учесник Конкурса може поднети захтев за суфинансирање пројеката у износу до највише 80% вредности предложеног пројекта, односно највише до износа утврђеног конкурсом.

 • Најнижи износ који се додељује по пројекту је 100.000,00 динара, а највиши износ 900.000,00 динара по пројекту.

 • VIII Преузимање конкурсне документације Конкурсну документацију заинтересовани учесници могу преузети у канцеларији број 5 Општинске управе општине Ивањица, или на сајту Општине Ивањица: www.ivanjica.gov.rs.

 • Под пројектом се подразумева заокружена програмска целина или део целине (жанровска и временска), којом се доприноси остваривању јавног интереса, у складу са Законом.

PODELITE SA DRUGIMA


Sve vesti

На основу члана 17. и 19. став 1 Закона о јавном информисању и медијима („Сл. гласник РС“, број 83/2014, 58/2015 и 12/2016 – аутентично тумачење), члана 4 став 1 Правилника о суфинансирању пројеката за остваривање јавног интереса у области јавног информисања...

   ·   pre 2 Godine -22 Mesec  ·   

Drugi javni poziv za učešće na konkursu za sufinansiranje projekata kojima se ostvaruje javni interes u oblasti javnog informisanja na teritoriji opštine Ivanjica u 2016. godini Na osnovu člana 17. i 19. stav 1 Zakona o javnom informisanju i medijima („Sl. glasnik...

   ·   pre 2 Godine -22 Mesec  ·   

www.nuns.rs

Komentari (0)

 Ulogujte se da ostavite komentar

Srodne Teme

Kategorija: Evropska Integracija

  Politika

  TV Program | Gledajte sada

  Ne postoji program za danas

  Naslovne strane