Hot topics 

MODEL REDIZAJNIRAN

 
×

Пратите Palo.rs на Facebook

  • foto: b92.net Novi Discovery u suštini predstavlja produkcijsku verziju konceptnog vozilaDiscovery Vision, koje je Land Rover prvi put izloži na sajmu automobila u Njujorku 2014.godine.

  • Ovaj koncept već je poslužio kao osnova za nešto manji Discovery Sport, a sada je došao red i na standardni Discovery.

  • Land Rover će fotografije i specifikacije ovog vozila objaviti 28.septembra, uoči početka sajma u Parizu (1-16.oktobra).

  • Novi Discovery postavljen je na aluminijumsku mehaničku platformu, što će doprineti da automobil bude lakši od prethodnika.

PODELITE SA DRUGIMA


Sve vesti

foto: b92.net Novi Discovery u suštini predstavlja produkcijsku verziju konceptnog vozilaDiscovery Vision, koje je Land Rover prvi put izloži na sajmu automobila u Njujorku 2014. godine. Ovaj koncept već je poslužio kao osnova za nešto manjiDiscovery Sport, a sada je...

   ·   pre 2 Godine -20 Mesec  ·   

www.pressonline.rs

Novi Discovery u suštini predstavlja produkcijsku verziju konceptnog vozila Discovery Vision, koje je Land Rover prvi put izloži na sajmu automobila u Njujorku 2014. godine. Ovaj koncept već je poslužio kao osnova za nešto manji Discovery Sport, a sada je došao red i...

   ·   pre 2 Godine -20 Mesec  ·   

www.b92.net

Komentari (0)

 Ulogujte se da ostavite komentar

Srodne Teme

Kategorija: Domaća Autoindustrija

    TV Program | Gledajte sada

    Ne postoji program za danas

    Naslovne strane